Yrityksille
Leather Air Youtube Bluewhite Nike Max Command LqSUzVMpG
Katso kuvat

Skiers Haute Route -vuoristovaellus kahden ehkä Alppien kuuluisimman alppikylän välillä on vanha klassikko. Näiden kahden kylän väliä on kuljettu jalkaisin ja suksin jo yli sata vuotta, eikä se ole saavuttanut mainettaan täysin syyttä. Viikon aikana kertyy roppakaupalla nousu- ja laskumetrejä alppien jylhissä maisemissa, joten hyvä peruskunto sekä aiempi kokemus takamaastoissa hiihtämisestä on tarpeen. Myös alkuperäinen Haute Route -hiihtovaellus, Chamonix – Zermatt saatavilla kaudella 18-19. Tutustu eri vaellusvaihtoehtoihin ja valitse sinulle parhaiten sopiva ohjelma. Suosittelemme Skier’s Haute Routea (Andermatt – Engelberg) erityisesti hyvästä hiihdosta kiinnostuneille.

23.03 - 31.03

Skier's Haute Route: Andermatt - Engelberg

alk. 1850 €

Varaa matka
2012 Springsummer Kukini Free Nike Presentation IfmYybgv76
  • 2 yön majoituksen Andermattissa, 3-tähden hotellissa aamiaisella
  • 4 yöpymistä vuoristomajoissa puolihoidolla (ruokajuomat eivät sisälly hintaan)
  • Oppaan vuokran 5 päivälle
  • 2 yötä Engelbergissä, 3-tähden hotellissa puolihoidolla
  • 2 päivän hissilippu Engelbergissä
Air 270 Womens Nike Shoes Discount Desert Max Sandvolttotal Orange n0v8NwOymP

Hiihtovaellusmatkoilla etenemme päivittäin 10 – 20 kilometriä lähinnä nousukarvoja käyttäen ja hiihtäen. Myöhemmin keväällä joitakin osuuksia saatetaan joutua myös kävelemään, ja kiipeämään lyhyitä pätkiä suksia kantaen. Paras ajankohta on keväällä maaliskuun puolivälin – toukokuun alun välillä, jolloin sää on usein aurinkoinen, lämmin ja myös lumivyöryvaara on pienempi. Yövymme matkan varrella vuoristomajoissa, joissa syödään illallinen ja aamiainen. Lounas kulkee mukana repussa. Vuoristomajoja käytettäessä repussa ei tarvitse kantaa mukana suunnatonta varustemäärää, joten myös lasketteluosuuksista pääsee nauttimaan täysipainoisesti.

HUOM! Jos teillä on jo valmiina oma porukka, 4-6 henkilöä, voimme järjestä vastaavan vaelluksen muillakin viikoilla keväällä 2019. Kysy lisätietoja toimistoltamme osoitteesta [email protected]!

Zoom Colorblack Stefan Nike White Multi Kengät Janoski Cnvs Gum Iyb6Ygvf7

HUOM! Vaelluksen onnistumisen kannalta on tärkeää, että kaikki jaksavat koko vaelluksen läpi sekä kuntonsa että laskettelutaitojensa puolesta. Mikäli fyysinen tai tekninen osaaminen on yksittäisen henkilön osalta puutteellisella tasolla, jatkaa ryhmä vaellusta ja ko. henkilö siirretään pois vuorilta tilanteen salliessa.

Minkäänlaista kiipeily- tai jäätikkökokemusta ei tarvita, vaan tarvittavat taidot opetamme matkan varrella. Kuntotason tulee osallistujilla olla kohtuullisen hyvä, koska liikumme päivittäin 2000-3700 metrin korkeuksilla ja päivittäin nousumetrejä kertyy noin 700 – 1200.

Myös aiempi laskettelukokemus pitää olla kohtalaisen hyvä, ja aikaisempi vaelluskokemus Lapista tai Alpeilta olisi toivottavaa. Aikaisempi kokemus off-pisteiltä on pakollinen. Ennen hiihtovaellusta kannattaa tutustua vuoriin päivän tai kahden mittaisilla pienemmillä vaelluksilla, ja off-pistehiihtoretkillä.

Zoom Colorblack Stefan Nike White Multi Kengät Janoski Cnvs Gum Iyb6Ygvf7

Andermatt – Engelberg reitillä ei ole perinteiseltä Haute Routelta tuttuja pitkiä loivia vaellus- tai siirtymäosuuksia juuri lainkaan. Nousut ovat jyrkempiä sekä lähes poikkeuksetta etelän puolella, laskut puolestaan pohjoisen puolella ja monilta osin mielenkiintoisempia kuin muilla hiihtovaelluksilla. Andermattin ja Engelbergin etäisyys toisistaan on vain n. 30 kilometriä eli reilusti alle puolet Chamonixin ja Zermattin välisestä matkasta. Tämän ansiosta pitkät siirtymät ovat tarpeettomia ja laskut ovat todellista hiihtoa.Vaellus kestää 5 päivää ja 4 yötä vuoristomajoissa, joten se mahtuu varsin hyvin yhden viikon loman sisään. Elämysmatkojen paketti sisältää alkuun 2 päivää/3 yötä laskettelua Andermattissa, sen jälkeen vaellus ja lopuksi 2 päivää/2 yötä hiihtelyä Engelbergissä. Erittäin kokonaisvaltainen ja paljon hienoja laskuja sisältävä viikko Alppien upeimmissa ja lumisimmissa maisemissa

Varausmaksu on 350 eur/hlö, joka maksetaan varauksenteon yhteydessä. Varausmaksu on sitova.

Tearaway Insane Nike Max 1 Wotherspoon Air Unveils Sean bIYgvfy76

Loppumaksu 2,5 kk ennen matkan alkua (toimitetaan erillisellä laskulla).

Vakuutukset

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, matkaehtojen mukaan mm. viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Päällekkäisten vakuutusten välttämiseksi kannattaa tarkistaa mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista. Tärkeää on myös tarkistaa, että vakuutuksessa on peruutustuvaosa.

Peruutus sairastapauksessa

Sairastapauksessa ota yhteys omaan matkavakuutuksen antajaan, kirjoitamme vakuutusyhtiöön todistuksen matkan peruuntuessa sairastapausten vuoksi.

Matkustusdokumentit

Lentolipussa tulee olla matkustajan nimitiedot vastaavat kuin passissa ja passin tulee olla voimassa matkan jälkeen. Huomaathan, että passin tulisi olla myös koneluettava. Matkustajan tulee tarkastaa lipuista matkustajatiedot huolellisesti saatuaan matkadokumentit.

Tutustuthan ennen matkan varaamista yleisiin matkaehtoihimme2018 Gel Gel baratas Air Gel,nike Nike Max cl1FJTK >>